Eenpansgerecht met Chinese kool en schnitzel
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Bereidingswijze
Schil de aardappels, was ze en snijd ze in blokjes.
Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan met deksel.
Bak de aardappels afgedekt op middelhoog vuur circa 15 minuten.
Schep af en toe om.
Pel en snipper de i.
Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in repen.
Maak de Chinese kool schoon, halveer hem in de lengte en verwijder de stronk.
Snijd de kool in repen.
Dep het vlees eventueel droog en snijd het in fijne repen.
Breng de aardappels op smaak en neem ze uit de pan.
Bak het vlees in het hete bakvet 3-4 minuten op hoog vuur.
Breng op smaak met zout en peper en neem het uit de pan.
Verhit 1-2 eetlepels olie in de pan.
Bak hierin de ui en de groenten.
Meng de aardappels en het vlees erdoor.
Voeg 125 ml water toe, breng aan de kook en roer het bouillonblokje erdoorheen.
Kook zonder deksel circa 5 minuten op laag vuur.
Breng alles op laag vuur.
Breng alles o smaak met zout en peper.
Was de bieslook en snijd hem fijn.
Roer de yoghut glad.
Serveer het gerecht met de yoghurt.
Strooi de biesook erover.
Bron
Koken en genieten