Kleine Souvlakia

  • Grieks, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Kleine Souvlakia

    Kleine Souvlakia

    Kleine Souvlakia

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
800 gr. varkensvlees
1 kopje olijfolie
1/2 kopje azijn
zout
oregano (rigani)
1 citroen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
sateprikkers
bakplaat

Bereidingswijze

De blokjes vlees wat kleiner snijden en aan de sate prikkers rijgen. Bestrooien met zout en oregano en voor het bakken bestrijken met het mengsel van olie en azijn. Op de hete plaat of barbeque bakken, regelmatig draaien en bestrijken met het olie-azijn mengsel. Als het vlees gaar is de souvlaki`s van de plaat halen en een beetje citroensap over de souvlaki`s sprenkelen.

Bron

www.grieksegids.nl

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

yellybean avatar
yellybean

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten