1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Gevuld Turks brood

Gevuld Turks brood

  • Internationaal,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-01-2013

Ingrediënten 4 personen


1 Turks brood
500 gram gehakt (hoh of runder)
500 gram Ital. roerbak groentenmix.
150 gram Kruidensmeerkaas zoals Paturain of een goedkoper merk.
1 zakje bechamel of witte saus.
4 EL margarine
1 EL knoflookpasta
2 EL Italiaanse kruiden (Grote pot van Verstegen)(zie de foto)


Verder heb je nodig


Oven


Italiaanse kruiden van Versteegen.
Italiaanse kruiden van Versteegen.
Gevuld Turks brood
Gevuld Turks brood

Een heerlijk gerecht dat in een mum van tijd op tafel staat.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bereidingswijze

Hol het brood uit tot je 1 cm bodem en rand overhoudt.
Verhit 2 EL boter en doe hier de knoflookpasta bij.
Roer door elkaar en smeer hiermee de binnenzijde van het brood in.
Bak het brood gedurende 12 minuten.
Verhit de rest van de boter.
Bak het gehakt rul tot het gaar is.
Voeg de groenten toe en de kruiden.
Roerbak gedurende ongeveer 7 minuten.
Maak intussen de witte saus volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje.
ALs de saus klaar is, van het vuur af de kaas toevoegen en deze doorroeren.
Giet hierna de saus bij het gehakt-groentenmengsel.
Even goed doorroeren en dan het brood er mee vullen.
Zet het brood in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 12 a 15 minuten.

Eet smakelijk.

Serveertip

Lekker met een Belgisch biertje.


Nog wat vulling over ?
Lekker om een pistoletjes te vullen of een ragoutbakje.

Bron

Op internet gevonden en enigszins aangepast.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kiske


Reacties (12)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kiske
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top