zelf Marinades Vlees of Gevogelte maken

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 29-01-2013
  • zelf Marinades Vlees of Gevogelte maken

    Zelf Marinades Vlees of Gevogelte maken

    Zelf Marinades Vlees of Gevogelte maken

Je kunt bij meer of minder vlees of gevogelte de dosis verdubbelen of halveren.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
Marinade voor Speklapjes

2 el Ketjap Manis
1 el Gembersiroop
1 el Honing
2 el Meel om speklapjes als laatste in rond te wentelen.

Marinade voor Rundvlees

100 ml ketjap manis
0,5 limoensap
20 ml rijstolie
2 tl sambal
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Maatbeker
Theelepel

Bereidingswijze

Alle ingrediënten bij elkaar schenken en goed door elkaar roeren. Vervolgens over het vlees of gevogelte schenken.

Bron

24 kitchen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten