Mayonaise

  • Frans, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 28-01-2013

Mayonaise op klassieke wijze Franse bereid

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 St. eidooier (20 Gr.)
4 Gr. azijn
90 Gr. olie
Mespunt mosterd
Citroen of worchester
Evt. kerrie
Zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Breng alles op kamertemperatuur (ca. 20ºC)
2. Meng eierdooier met azijn en mosterd, zout en evt. kerriepoeder
3. Voeg vervolgens druppelsgewijze de olie toe. Dit kan steeds sneller
3. Voeg naar smaak peper toe

N.B. Salmonella kan niet tegen zuur

Bron

Smink Culinair

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten