Gevulde paprika`s met feta

  • Vegetarisch, Ovenschotel
  • 20-30 min.

Lekker, makkelijk, gezond, snel en goedkoop. Het brood in de vulling geeft bovenop een heerlijk krokant korstje.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 rode paprikas
1 pakje feta (200 gr)
2 oude boterhammen
olijfolie
zwarte peper
tijm
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bereidingswijze

Was de paprikas en snijd ze door de helft. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten.
Verkruimel de feta in een kom.
Verkruimel de boterhammen (het kan helpen om ze eerst kort te roosteren in de oven terwijl die opwarmt).
Meng zoveel broodkruim door de feta dat je precies genoeg vulling hebt als nodig voor de twee paprikas. Breng het fetamengsel op smaak met wat peper en een theelepel thijm. Roer er tot slot twee eetlepels olijfolie door.
Schep de vulling in de paprikas, druk het een beetje aan. Vet een passende ovenschaal in met wat olijfolie, zet de paprikas erin en bak ze onafgedekt 20 minuten tot de kaas net begint te kleuren en je de paprikas gaat ruiken.

Bron

http://cecilekooktvoorjou.blogspot.nl

Serveertip

Lekker met bijvoorbeeld een salade, rijst, aardappelpartjes of brood.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

renate999 avatar
renate999

Doorsturen

Home Recepten