Dineromelet

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-01-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
3 eieren
- Kopje verse fijngesneden spinazie
- 4 bosuitjes
- 1 teentje verse gehakte knoflook
- Half kopje portabella paddestoelen
- 4 eetlepels tomatensap
- Peper, cayenne peper
- Olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Smoor de gesneden groenten in hete olijfolie in de koekenpan.
Tik de eitjes kapot in een schaal en doe de groentensap erbij.
Giet het mengsel van eieren over de geroerbakte groente en verhit het tot het stijf wordt.
Draai het omelet om en bak de andere kant even.
Garneer het geheel met verse tomatenplakjes.
met groenten en portobella paddestoelen

Bron

p

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten