Ontbijt/lunch: eiertaart

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-01-2013
  • Ontbijt/lunch: eiertaart

    Ontbijt/lunch: eiertaart

    Ontbijt/lunch: eiertaart

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
5 eieren
olijfolie
80 ml water
50 gram champignons, klein gesneden
1/4 rode paprika, fijn gesneden
2 eetlepels fijngesneden ui
peper en knoflook naar smaak
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Tik de eitjes in een grote schaal en voeg het water toe. Roer alles tot een gladde
massa. Voeg nu alle kleingesneden groenten toe.
Doe het eimengsel in een ovenschaal en bak het ei-mengsel in 20 minuten op 180 graden gaar.
Met een satéprikker kun je testen of het gaar is (steek de prikker in je taart, als er niets aan blijft plakken is het gaar).

Aan dit recept kun je ook spekreepjes of verscheurd kipfilet toevoegen.

Bron

paleodieet

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten