1. Home
  2. Recepten
  3. Shaslicks

Shaslicks

Door: richard43

  •  ,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 24-01-2013

Ingrediënten


1 teentje knoflook
1.5 dl tomatenketchup
1 eetlepel paprikapoeder
1/2 eetlepel oregano
1 mespuntje zout
1 mespuntje witte peper
2 kleine uien
2 paprika`s (groen en rood)
600 gr mager rundvlees of hamlappen
ontbijtspek (dik gesneden)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pers het knoflook teentje uit. Roer de tomatenketchup, paprikapoeder en oregano door de knoflook. Snijd het vlees in dobbelstenen van 2x2 cm en laat ze hierin 1 uur in de koelkast marineren. Schil de uien en snijd ze elk in 8 partjes. Maak de paprika`s schoon en snijd ze elk in 12 stukken. Snijd elk plakje ontbijtspek in vieren. Rijg het vlees, ui en paprika om en om op een saté prikker en omwikkel het met de ontbijtspek.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van richard43
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top