1. Home
  2. Recepten
  3. Turkse keuken
  4. Kebab
  5. Sis Kebab

Sis Kebab

Door: richard43

  • Turks,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 24-01-2013

Ingrediënten


500 gr lamsvlees
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroensap
2 uien
2 teentjes knoflook
5 rode pepers
2 theelepels kekik (verkrijgbaar AH en bij Turkse toko)
1 mespuntje witte peper
1 mespuntje zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het vlees in dobbelstenen. Snijd de uien in blokjes en de knoflook heel fijn. Doe de olijfolie, het ciroensap, ui, knoflook, witte peper, zout, kekik en de rode peper in een schaal en meng het goed door elkaar. Laat het vlees hierin minstens 2 uur marineren. Rijg het vlees aan pennen en leg het op de barbeque.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van richard43
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top