Verse mosterd soep

  • Frans,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-01-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
Spekjes
Ui
Wortel
Prei
1l Melk
1/4 l Room
Knoflook
Grove Mosterd
Fijne Mosterd
Laurier
Roux
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Fruit de spek met wat vet, bouguet, knoflook aanfruiten.
Afblussen met melk en room
Laurier erbij, tijm peperkorrels.
Laten trekken, zeven.
Aan de koken brengen verdikken.
Voeg mosterd toe, 1 deel fijn 2 deel grof.

Bron

Kookplanet

Serveertip

Lekker met zalmsnippers.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten