Worteltjes met kaneel

  • Marokkaans, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-01-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
* 25 gr ongezouten boter
* 8-10 wortles in luciferstokjes gesneden
* 2 eetl rietsuiker
* 1.25 dl groentenbouillon
* sap van 0.5 citroen
* 2 kaneelstokjes
* 0.125 theel kaneelpoeder
* 1 theel cayennepeper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een grote koekenpan en voeg de wortels toe. Bak al roeren aan , in 4-5 min op medium vuur. Voeg de suiker toe en blijf roeren tot de suiker is gesmolten. Voeg de bouillon, het citroensap, de kaneelstokjes, het kaneelpoeder en de cayennepeper toe. Breng op smaak met zout en zet de warmtebron laag. Zet de deksel op de pan en laat 8 min zacht koken tot de wortels beetgaar zijn.

Bron

onbekend

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten