Gegrilde tilapia`s met pastinaak, wortel en krieltjes
- 20-30 min.
- Geplaatst op 21-01-2013
Bijzondere en heel erg lekkere groenteschotel
Ingrediënten 4 personen
3 pastinaken: 1 a 2 winterwortel, pond krieltjes, plak feta van 100 gram. 4 el olijfolie, 2 tl. tijm: 2 tenen knoflook. Bakje cherrytomaatjes . Peper en zout.4 tilapia`s.
Benodigdheden
Bakblik en bankpapierVoorbereiding
verwarm de oven voor op 200 C. Mix de olijfolie, de knoflook en de tijm in een kom met een staafmixer. Maak op smaak met peper en zout. Schil de wortel en pastinaak en snijd ze in gelijke langwerpige stukken (zoals grote frieten) .
Bereidingswijze
Leg de groenten uitgespreid op het bakpapier op het bakblik. Leg de krieltjes in de schil ertussen . Giet de gemixte olie over de groenten. Bak 35 minuten in de oven. Na 30 minuten de stukjes feta ertussen leggen, evenals de cherrytomaatjes. Ondertussen de tilapia`s inwrijven met peper en zout en in een grillpan , die met olie ingewreven is, aan weerszijden grillen.
Bron
Ah
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties