Gegrilde tilapia`s met pastinaak, wortel en krieltjes

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-01-2013

Bijzondere en heel erg lekkere groenteschotel

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 pastinaken: 1 a 2 winterwortel, pond krieltjes, plak feta van 100 gram. 4 el olijfolie, 2 tl. tijm: 2 tenen knoflook. Bakje cherrytomaatjes . Peper en zout.
4 tilapia`s.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakblik en bankpapier

Voorbereiding

verwarm de oven voor op 200 C. Mix de olijfolie, de knoflook en de tijm in een kom met een staafmixer. Maak op smaak met peper en zout. Schil de wortel en pastinaak en snijd ze in gelijke langwerpige stukken (zoals grote frieten) .

Bereidingswijze

Leg de groenten uitgespreid op het bakpapier op het bakblik. Leg de krieltjes in de schil ertussen . Giet de gemixte olie over de groenten. Bak 35 minuten in de oven. Na 30 minuten de stukjes feta ertussen leggen, evenals de cherrytomaatjes. Ondertussen de tilapia`s inwrijven met peper en zout en in een grillpan , die met olie ingewreven is, aan weerszijden grillen.

Bron

Ah

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten