Rodekoolschotel met gehakt

  • Nederlands, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 21-01-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
350 gram rundergehakt
pot rodekool met appeltjes
1 tl. kaneel
700 g aardappelschijfjes
100 g geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ingevette ovenschaal (1,5 ltr)
koekenpan
steelpannetje

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de ovenschaal in.

Bereidingswijze

Bak het gehakt rul in koekenpan. Bestrooi naar smaak met peper. Doe de rodekool in steelpan. Verwarm de groente en voeg de kaneel toe. Laat niet koken. Schep de rodekool in de ovenschaal en verdeel het gehakt erover heen. Dek af met de aardappelschijfjes en bestrooi met de geraspte kaas. Zet de schotel in de oven en laat 25 minuten bakken.

Bron

Allerhande

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten