1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Macaroni

Macaroni

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-05-1999

Ingrediënten 4 personen


4 ons gekruid gehakt, 1 groot blik tomatenpuree, 1 bouillonblokje, 500gr grof gesneden soepgroenten, italiaanse keukenkruiden, 250 gr macaroni, wat geraspte kaas, en een scheutje melk.



Eenvoudige macaronischotel, die vooral bij kinderen in de smaak valt.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Het gehakt rullen zonder toegevoegde boter of olie. Een grote pan met water aan de kook brengen. In een steelpan het blikje tomatenpuree losroeren met een scheut melk. Als het water kookt de soepgroenten toevoegen en weer aan de kook brengen. Het tomatenpuree mengsel zachtjes verwarmen, het bouillonblokje en de kruiden toevoegen. De saus verdunnen met kookvocht van de groenten. Als het water van de groenten kookt de macaroni toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing laten garen. Ondertussen de oven voorverwarmen. Voeg het gehakt zonder vet toe aan de tomatensaus. De macaroniafgieten en mengen met de tomatensaus. Alles in een ovenschaal doen en bestrooien met geraspte kaas. Even in de oven laten smelten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cooijmans


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cooijmans
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top