Salade met schelvisleversaus

  • Internationaal, Salade
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-01-2013

Een lekkere salade en een goede combinatie met de garnalentaart ( zie mijn andere recept)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2,5 dl slagroom
wat mayonaise (yogonaise)
wat ketjap (manis)
2 tenen knoflook
peper
Kerry
2 blikjes schelvislever
krop icebergsla
3 tomaten
3 gekookte eieren
1 gesnipperde ui
wat olijven


Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De icebergsla wassen en goed laten uitlekken.

Bereidingswijze

De slagroom met de mayonaise vermengen.
Daarin een beetje ketjap , 2 tenen knoflook , peper en flink wat Kerry en de blikjes schelvisleversaus doen.
Alles goed door elkaar mengen zodat er een lekker sausje ontstaat.
De icebergsla garneren met plakjes tomaat , plakjes ei , gesnipperde ui en de olijven.
Giet hier het sausje over.
Eet smakelijk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten