AppelflanTaart

  • Belgisch,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 13-01-2013
  • AppelflanTaart

    AppelflanTaart

    AppelflanTaart

  • AppelflanTaart

    AppelflanTaart

    AppelflanTaart

  • AppelflanTaart

    AppelflanTaart

    AppelflanTaart

  • AppelflanTaart

    AppelflanTaart

    AppelflanTaart

  • AppelflanTaart

    AppelflanTaart

    AppelflanTaart

  • AppelflanTaart

    AppelflanTaart

    AppelflanTaart

  • AppelflanTaart

    AppelflanTaart

    AppelflanTaart

dit is een heel lekker receptje,die niet veel moeite of centjes kost.

Deel dit recept

Ingrediënten
1vel bladerdeeg-2 grote vaste appels-2eieren-2dl room-75gr suiker-2pakjes vanillesuiker-50gr vanillepoeder-abricozeconfituur
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1289,65 kcal
Koolhydraten 167,13 g
Eiwitten 21,66 g
Vetten 57,47 g
Benodigdheden
bakvorm-oven

Bereidingswijze

bekleed je bakvorm met het bakpapier en bladerdeeg,prik er gaatjes in en bestrijk een laag met abricoconfituur,
Shil de appels en snij in schijfjes.Schik de apels op de confituur.
Klop de eieren met de suiker,vanillesuiker,room en vanillepoeder goed los,(mocht er klontjes zijn met de staafmixer) en giet over de appelschijfjes.
Bak ongeveer een 35 a 40minutjes op 200graden
Ontvorm en laat afkoelen op een rooster
Ter afwerking kan je bestrijken met wat confituur om te glanzen of afwerken met amandelnootjes
Vervolgens zet je een kopje koffie of thee en..Smullen maar :)

Bron

yunomi

Serveertip

je kan ev wat amandelpoeder over de appeltjes strooien voor het eiermengsel

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten