Wraps met vis en kip

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-01-2013

Heerlijke wraps. Nog lekkerder met hulp van `Knorr Wereldgerechten: Mexicaanse Burrito`s` en de ingrediënten dan te vervangen met mijn ingrediënten.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
3 VIS WRAPS:
2 stukken (kool)vis
1 bakje tonijn
1/2 bakje (200 gr.) garnalen
2 stengels bosui

SAUS:
250 ml. tomatensaus
100 gr. crème fraîche

3 KIP WRAPS
2 stukken kip
1 (rode) ui
1 paprika
5 champignons of 2 tomaten
0,5 komkommer
2 stengels bosui
*100 gram cashewnoten

SAUS: (naar eigen inzicht)
100 gram crème fraîche
1 el curry
1 el zoet-zure saus
1 el ketjap
1 tl paprikapoeder
1 tl kerriepoeder
2 teentjes knoflook
Snufje peper
Verse peterselie en dille
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat de vis en de kip beide in een aparte pan eerst goed gaar worden (kruidt ze ook een beetje met vis- en kipkruiden). Als deze gaar zijn stop je bij beide afzonderlijk de overige ingrediënten (eerst de ui, dan de paprika (en champignons) en ten slotte de rest). En als dit goed verwarmd is, voeg je eerst de knoflook en verse kruiden toe en daarna de andere ingredienten van de saus.

Verwarm ten slotte de wraps of tortilla`s in een pan. Of ga verder volgens recept van de Mexicaanse Burrito`s (leg opgerolde wraps in een ovenschaal, strooi er wat kaas over en zet ze in de oven tot de kaas gesmolten is).

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten