Schuimei met ham en peterselie

  • Nederlands, Ontbijt
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-01-2013
  • Schuimei met ham en peterselie

    Schuimei met ham en peterselie

    Schuimei met ham en peterselie

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eieren
2 el peterselie
2 el slag(kook)room
8 plakjes flinterdun achterham
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan, mixer of keukenmachine,

Voorbereiding

Plakjes achterham in zeer kleine stukjes snijden.

Bereidingswijze

Boven 2 kommen eieren splitsen. Eierdooiers met slag(kook)room, zout en peper kloppen tot mengsel licht van kleur en dik is. Eiwitten met mespunt zout stijf slaan en de eierdooiers, ham, peterselie, zout en peper er voorzichtig doorheen mengen. Boter in de koekenpan verwarmen, niet te heet laten worden. Het eimengsel rustig goudbruin bakken en met behulp van een bord omdraaien en bij matige temperatuur de andere kant bakken. bestrooien met peper en zout naar smaak.

Serveertip

Koud vermalen opwarmen en je heb roerei

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten