1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Ratatouille
  6. Ratatouille

Ratatouille

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 12-01-2013

Ingrediënten 4 personen


Courgette, paprika, tomaat, uien, aardappels, spekjes, knoflook, eieren



Een lekker gerecht voor heel de familie!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de aardappels, als ze gaar zijn in de bodem van de ovenschaal leggen. Spekjes bakken en die erop leggen.
Maak een sausje van: tomaat, olijfolie, knoflook, zout, peper en italiaanse kruiden. (of kruiden die je zelf lekker vind)
Verwarm de oven op 200 graden.

Bereidingswijze

Bak de uien en knoflook. Voeg de paprika en courgette toe. Als de courgette zacht begint te worden voeg je zout en peper en het sausje van tomaat etc toe. Laat het ongeveer 5 minuten nog even pruttelen. Daarna in de ovenschaal doen. Bedek de bovenkant met spiegeleieren en zet de schaal in de oven. Laat het in de oven staan tot de eieren gaan kleuren.

Serveertip

Je kan ook nog aubergine toevoegen.

Bron

Op 24 kitchen gezien



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van crazymango


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van crazymango
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top