Scholrolletjes met kaas, in tomatensaus
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Lekker licht, lekker snel en met net een tikje heet.
Ingrediënten 4 personen
4 flinke scholfilets1 citroen
1 pak gezeefde tomaten
pittige kaas
basilicum
cayennepeper
zout en peper naar smaak
Benodigdheden
ovenschaalBereidingswijze
Was en droog de filets.
Bestrooi ze met peper en zout.
Leg ze met de velkant naar boven en verdeel over elke filet basilicum en kaas, niet zuinig zijn.
Rol de filets mooi strak op, begin bij de brede kant, en leg ze in een ovenschaal.
Doe een flinke snuf cayennepeper door de tomaten en giet dit over de vis.
Strooi er nog een beetje basilicum over en zet tussen de rolletjes plakjes citroen.
Dek af met aluminiumfolie en zet een half uur in de oven bij 200 graden.
Serveertip
Lekker met witte rijst en een komkommersalade.