Stamppot met prei-roomkaas en kip

  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

1.2 kg iets kruimige aardappelen +
3 el olijfolie +
2 preien, gewassen en in ringen +
2 uien, in halve ringen +
2 tenen knoflook, in dunne plakjes +
1 bakje verse roomkaas met kruiden (125 g) +
1 bakje bieslook (25 g), in stukjes +
1 duopak gerookte kipreepjes (200 g) +
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pureestamper

Bereidingswijze


1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. 2. Verhit ondertussen de olie en bak de prei, ui en knoflook 10 min. op middelhoog vuur. 3. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de pureestamper. Meng er het preimengsel, de roomkaas, bieslook en kipreepjes door. Breng op smaak met peper en zout en warm nog 2 min.

Bron

Allerhande

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

nietje33 avatar
nietje33

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten