Gevulde Italiaanse Serranoham bakjes

  • Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-01-2013
  • Gevulde Italiaanse Serranoham bakjes

    Gevulde Italiaanse Serranoham bakjes

    Gevulde Italiaanse Serranoham bakjes

Deel dit recept

Ingrediënten
Serranoham (vleeswaar)
Vulling naar eigen keuze
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
minibakvormpjes
Ik heb hiervoor siliconen chocoladevormpjes gebruikt.
Deze zijn kleiner dan minimuffinvormpjes.

Bereidingswijze

Snijd de ham in plakjes, zo groot dat 2 plakjes kruislings op elkaar in de vormpjes passen.
Je krijgt dan een bakje.
Bak de hambakjes 12 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Laat ze afkoelen en uitlekken op keukenpapier.
Vul ze met wat je zelf lekker vindt: eisalade, kaassalade, een bolletje meloen, enz. enz..
Ik heb ze met zelfgemaakte eisalade gevuld (hardgekookt ei, een beetje mayonaise, fijn gesneden `Krautsalat`, mosterd, zout, peper)

Bron

Internet

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten