Gevulde Italiaanse Serranoham bakjes
- Borrelhapje
- 20-30 min.
- Geplaatst op 09-01-2013
Ingrediënten
Serranoham (vleeswaar)Vulling naar eigen keuze
Benodigdheden
minibakvormpjesIk heb hiervoor siliconen chocoladevormpjes gebruikt.
Deze zijn kleiner dan minimuffinvormpjes.
Bereidingswijze
Snijd de ham in plakjes, zo groot dat 2 plakjes kruislings op elkaar in de vormpjes passen.
Je krijgt dan een bakje.
Bak de hambakjes 12 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Laat ze afkoelen en uitlekken op keukenpapier.
Vul ze met wat je zelf lekker vindt: eisalade, kaassalade, een bolletje meloen, enz. enz..
Ik heb ze met zelfgemaakte eisalade gevuld (hardgekookt ei, een beetje mayonaise, fijn gesneden `Krautsalat`, mosterd, zout, peper)
Bron
Internet
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties