Noedel Salade Eigen
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 07-01-2013
Ingrediënten 4 personen
1 pak eiermie (conimex)2 uien
1 teen/bolletje knoflook
1/2 bakje champignons
500 gram sperziebonen
2 tomaten
2 eetlepels kikoman soya
tofu gerookt
1 sinaasappel
cashewnoten
zout
chili peper
Voorbereiding
Groenten snijden
Bereidingswijze
Tofu droog deppen en in olijfolie bakken tot dat deze licht bruin is dan op keukenpapier laten uitlekken
Mie in een bak doen en gekookt water erop gieten en bord erboven op (5 min. laten staan en dan koud afspoelen)
Sperziebonen beetgaar koken en koud afspoelen
Uien Halve ringen in olijf olie zachtjes bakken
Knoflook erbij
champignons erbij evt. extra olijfolie toevoegen
De mie,tofu,ui,knoflook en champignons bij elkaar in grote salade schaal doen.
Tomaat in stukjes erbij
1 sinaasappel hierboven uitknijpen
Cashewnoten toevoegen
Op smaak maken met zout en chili peper
Serveertip
Ciabatta brood met boter
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties