Pastapannetje met kalkoenreepjes

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 07-01-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 kalkoenfilet
1 ui
1 eetlepel olie
zout
peper
850 ml tomaten (blik)
350 gram korte pasta (bijvoorbeeld penne)
1 theelepel gedroogde majoraan
150 gram diepvrieserwten
5 eetlepels slagroom
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de kalkoenfilet in reepjes.
Pel en snipper de ui.
Verhit olie in een pan en bak het vlees circa 5 minuten rondom aan.
Breng op smaak met zout en peper en haal de reepjes uit de pan.
Fruit de ui in het braadvet.
Voeg de tomaten met het sap uit het blik en 125 ml water toe en breng aan de kook.
Druk de tomaten kleiner.
Voeg de pasta (gekookt) en de gedroogde majoraan toe en laat het geheel circa 15 minuten koken.
Roer af en toe erdoorheen.
Voeg de bevroren erwten en de kalkoenreepjes 2 minuten voor het einde bij de pasta.
Verfijn het geheel met de slagroom en breng op smaak met zout en peper.
Garneer eventueel met verse majoraan.

Bron

Foodies

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten