gezonde chocola

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 06-01-2013

Deel dit recept

Ingrediënten
Ongeveer een half kopje kokosolie, halfje kopje cacaoboter, flinke eetlepel rauwe cacao, eventueel een paar druppels stevia, kleine theelepel mesquit poeder. Naar smaak kun je er van alles doorheen gooien: vruchten, noten etc.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de olie au bain marie totdat ie helemaal gesmolten is. In een bakje kiepen en de rauwe cacao erbij doen. Goed roeren. Daarna kun je de andere ingrediënten erbij doen. Als je mengsel klaar is giet je alles voorzichtig in een bakje (oid) dat je hebt bekleed met bakpapier. Uurtje in de vriezer (of twee uur in de koelkast) en je chocola is klaar.

Wat doe ik er meestal doorheen?

In ieder geval noten en goji bessen. En meestal ook Chiazaad en hennepzaadjes. Allebei heel gezond en vol mineralen.

Bron

van een vriendin

Serveertip

de chocola moet je in de koelkast bewaren, het enige minpuntje is nl. dat de chocola nogal snel smelt

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten