Tagiatelle met gemengde paddestoelen en peterselie-olie

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-01-2013

Erg lekker
.
Je kunt ook nog wat room vermengen met de fruffeltapanade.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Voor 4 personen verse tagiatelle
300 gram gemengde paddestoelen in stukje of schijfjes
2 dl peterselie-olie
100 gram uitgebakken ontbijdspek ( in kleine stukjes)
200 gram parmezaanse kaas geraspt
100 gram truffeltapenade
E.v.t 100 ml room
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Blender
Zeef (fijne)

Voorbereiding

Voor de peterselie-olie :
Bosje peterselie zonder steeltjes, 4 eetlepels olijfolie, 1 teen geperste knoflook, peper en zout
Dit mengsel blenderen.
Daarna zeven .
De olie bewaren tot gebruik.

Diepe borden voorverwarmen

Bereidingswijze

Kook de pasta.
Vermeng de pasta met de truffeltapenade en e.v.t. met de room
Paddestoelen bakken afsmaken met peper en zout.

Bron

recept tijdschrift

Serveertip

Tagiatelle in de diepe borden dresseren.
Strooi paddestoelen over de pasta.
Daarne besprenkelt u het gerecht met de peterselie-olie
Als laatste strooit u de spekjes en de parmezaanse kaas erover

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten