Geroosterde aardappelen met citroenboter

  • Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 04-01-2013
  • Geroosterde aardappelen met citroenboter

    Geroosterde aardappelen met citroenboter

    Geroosterde aardappelen met citroenboter

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
800 gram middelgrote kruimige aardappels, in stukken
4 eetlepels boter
rasp van 1 citroen
zeezout
zwarte peper

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 225 graden. Kook de aardappelen in ongeveer 10 minuten bijna gaar. Laat ze goed uitlekken en leg ze op een ingevette bakplaat. Druk ze een beetje in met een vork, zodat er lijntjes ontstaan. Smelt de boter en meng met de citroenrasp. Besprenkel de aardappelen met de citroenboter en bestrooi met zeezout en zwarte peper. Bak de aardappelen 15 tot 20 minuten in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn.

Serveertip

Lekker met de lamsbout met sinaasappel-rozemarijnjus

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten