1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Geroosterde aardappelen met citroenboter

Geroosterde aardappelen met citroenboter

  • , Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-01-2013

Ingrediënten 4 personen


800 gram middelgrote kruimige aardappels, in stukken
4 eetlepels boter
rasp van 1 citroen
zeezout
zwarte peper



Geroosterde aardappelen met citroenboter
Geroosterde aardappelen met citroenboter
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 225 graden. Kook de aardappelen in ongeveer 10 minuten bijna gaar. Laat ze goed uitlekken en leg ze op een ingevette bakplaat. Druk ze een beetje in met een vork, zodat er lijntjes ontstaan. Smelt de boter en meng met de citroenrasp. Besprenkel de aardappelen met de citroenboter en bestrooi met zeezout en zwarte peper. Bak de aardappelen 15 tot 20 minuten in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn.

Serveertip

Lekker met de lamsbout met sinaasappel-rozemarijnjus



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van titine062


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van titine062
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top