Rode pesto

  • Italiaans, Saus/dressing
  • 0-10 min.

Net ietsje anders dan de basis rode pesto recepten. Dit komt door het gebruik van de olie van de gedroogde tomaten.

Deel dit recept

Ingrediënten
200 gram zongedroogde cherrytomaatjes, scheutje modena balsamicoazijn, volle bos verse Basilicum, 4 tenen knoflook, 4 EL pijnboompitten, snuf verse zwarte peper, 50 gram parma kaas, olie van de gedroogde tomaatjes.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Blender of Foodprocessor

Bereidingswijze

Alles in de chopmixer en draaien maar. Mocht het te droog worden omdat er niet genoeg olie bij de gedroogde tomaatjes zit, dan even aanvullen met een beetje extra vergine olijfolie.

Bron

Aangepast algemeen recept

Serveertip

Op brood of in de kip. Onder de mozzarella of in een ovengemaakte aubergine tosti...

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

mindsaw avatar
mindsaw

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten