Appeltaart

  • Nederlands, Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-01-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 gram bloem/Bakmeel,
90 gram boter,
75 gram witte basterdsuiker,
1ei,
een snufje zout,
20gram rozijnen,
2appels,
kaneel poeder,
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200graden, en wel de rozijnen in lauw/warm water.

Bereidingswijze

Doe de bloem,basterdsuiker,zout en de helft van het ei in een beslag kom.
Snijd de boter in blokjes en kneed alles tot een stevig geheel.
Bekleed de bakvorm met de helft van het deeg en leg de rest even aan de kant.

Je gaat nu de vulling maken.
Schil de appels en Snijd deze in stukjes en meng de appelstukjes met de rozijnen en het kaneelpoeder

Doe de mix in de vorm en bekleed de taart met de rest van het deeg bestrijk de bovenkant met het ei.

Zet nu de taart in de oven ( ongeveer 20 min )
en klaar is Kees. :)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten