Chinese kip en papillotte met mihoen
- Multi-cultureel, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Lekker slank recept 400 Kcal p.p.
Ingrediënten 4 personen
5 cm verse gember (zakje 150 g), geschild2 tenen knoflook, fijngesneden
6 el hoisinsaus (flesje 175 ml)
1 schaal kipfilethaasjes (400 g)
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
1 pak mihoen (250 g)
1 zak bosui (3 stuks), in ringetjes
1/2 krop ijsbergsla, in dunne reepjes
Benodigdheden
BakpapierBereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gember en meng met de knoflook en 4 el hoisinsaus. Leg de kip in de saus. Knip 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm. Verdeel de roerbakmix en kip erover. Vouw de pakketjes goed dicht. Zet ca. 20 min. in de oven. Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rest van de hoisinsaus en de bosui door de mihoen. Verdeel de ijsbergsla met de mihoen over 4 diepe borden of kommen. Serveer de kippakketjes erbij.
Bron
AH 01-13