Chinese kip en papillotte met mihoen

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Chinese kip en papillotte met mihoen

    Chinese kip en papillotte met mihoen

    Chinese kip en papillotte met mihoen

Lekker slank recept 400 Kcal p.p.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
5 cm verse gember (zakje 150 g), geschild
2 tenen knoflook, fijngesneden
6 el hoisinsaus (flesje 175 ml)
1 schaal kipfilethaasjes (400 g)
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
1 pak mihoen (250 g)
1 zak bosui (3 stuks), in ringetjes
1/2 krop ijsbergsla, in dunne reepjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakpapier

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gember en meng met de knoflook en 4 el hoisinsaus. Leg de kip in de saus. Knip 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm. Verdeel de roerbakmix en kip erover. Vouw de pakketjes goed dicht. Zet ca. 20 min. in de oven. Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rest van de hoisinsaus en de bosui door de mihoen. Verdeel de ijsbergsla met de mihoen over 4 diepe borden of kommen. Serveer de kippakketjes erbij.

Bron

AH 01-13

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Fressnapf avatar
Fressnapf

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten