Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Rommelkruid

Rommelkruid

Door: veld123

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 02-01-2013

Ingrediënten


Rommelkruid
3 tl. gem. anijszaad
3 tl. gem. venkelzaad
1,5 tl. gem. piment
1,5 tl. gem. zoethout
1 tl. gem. kruidnagelen
1 tl. gem. nootmuskaat
1 tl. gem. witte peper
1 tl. gem. zwarte peper
1 tl. gem. kaneel





Rommelkruid werd vroeger vaak gebruikt. Nu slecht verkrijgbaar. Mijn oma maakte zelf balkenbrij met dit mengsel.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Afgesloten in kruidenpotje te bewaren

Bereidingswijze


Serveertip

Voor kruidbroodjes en balkenbrij...

Bron

Samenstelling van Silvo



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van veld123
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top