Pesto

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 01-01-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
80 g Parmezaanse kaas (in blok)
60 g basilicum
1 teentje look
15 cl olijfolie
1⁄2 citroen
60 g pijnboompitten
peper
zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Blender

Bereidingswijze

Neem de blender erbij en voeg daarin enkele ingrediënten samen: de pijnboompitjes, stukjes Parmezaanse kaas, de gepelde look en een flinke portie verse basilicum. Schenk er ten slotte de olijfolie bij en mix alles op volle toeren tot een gladde pesto.

Voeg nu het sap van de citroen toe en kruid de pesto met een snuifje zout en wat peper van de molen. Proef de saus en kruid ze naar smaak bij.

Bron

Dagelijkse Kost

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten