Soort van Babi Pangang

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 01-01-2013
  • Soort van Babi Pangang

    Soort van Babi Pangang

    Soort van Babi Pangang

Om je vingers bij af te likken!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
filet rollade
ketjap
zeezout
peper
ketoembar
vetsjin
knoflook
sambal
4 ons basterdsuiker
2 dl wijnazijn
1 dl zoete witte wijn
peper
zout
gember 1 cm
binden met maizena
tomatenpuree
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

onder kokend water afspoelen wordt ie knapperig van (?)
insnijden aan de bovenkant.

Bereidingswijze

Maak de marinade met ketjap, zeezout, peper, ketoembar, vetsjin, knoflook sambal
in de inkepingen in strooien smeren.
Laat dit 1 nacht intrekken.
Bak de rollade in een pan met olie. Daarna grillen in de oven (10 tot 15 minuten).
Kook de rijst.
Maak de saus saus met basterdsuiker, wijnazijn, zoete witte wijn, peper, zout,
gember en tomatenpuree.
Binden met maizena.

Serveertip

Ook lekker met nasi!

Laatste reacties

elleniscooking avatar
elleniscooking 02-08-2019

wat spoel je af onder kokend water?

ruthbrock avatar
ruthbrock 13-01-2013

En met witte wijn????

pblansjee avatar
pblansjee 09-01-2013

Iets in me zegt dat babi pangang niet Chinees maar Maleis/Indonesisch is.Groetjes aan mijn moeder.

Delarosa avatar
Delarosa 09-01-2013

Iets in me zegt dat dit gewoon een foto van een bak babi pangang van de Chinees is. Groetjes, Erwin

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten