Kaaskoekjes - supermakkelijk!

  • Internationaal, Borrelhapje
  • 0-10 min.

Super eenvoudig recept voor een lekkere traktatie bij een wijntje, en lekker eens iets anders dan de bladerdeeghapjes ;- D

Deel dit recept

Ingrediënten
150 Gr. Bloem
100 Gr. Roomboter
80 Gr. Geraspte parmezaan
1 eidooier
1 mespuntje zeezout ( kan ook zonder)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Vershoudfolie
Kaasrasp
Bakplaat met bakpapier

Voorbereiding

Rasp eventueel de parmeggiano reggiano wanneer je de kaas in één stuk hebt gekocht. Vermeng alle ingrediënten tot een bal deeg. Rol er een worst van en doe dit in de folie in de koelkast om af te koelen. Verwarm de oven op 180 graden.

Bereidingswijze

Snijd van de rol deeg meerdere plakjes van 3 mm dikte en leg ze in verband op de bakplaat met bakpapier. Doe ze in de oven voor 20 minuten en voilà overheerlijke Kaaskoekjes, zooo lekker en zooo simpel.

Serveertip

Glaasje witte wijn en nog een nootje of kaasplankje erbij, altijd goed.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

willy_u avatar
willy_u

Doorsturen

Home Recepten