Kaaskoekjes - supermakkelijk!
- Internationaal, Borrelhapje
- 0-10 min.
Super eenvoudig recept voor een lekkere traktatie bij een wijntje, en lekker eens iets anders dan de bladerdeeghapjes ;- D
Ingrediënten
150 Gr. Bloem100 Gr. Roomboter
80 Gr. Geraspte parmezaan
1 eidooier
1 mespuntje zeezout ( kan ook zonder)
Benodigdheden
VershoudfolieKaasrasp
Bakplaat met bakpapier
Voorbereiding
Rasp eventueel de parmeggiano reggiano wanneer je de kaas in één stuk hebt gekocht. Vermeng alle ingrediënten tot een bal deeg. Rol er een worst van en doe dit in de folie in de koelkast om af te koelen. Verwarm de oven op 180 graden.
Bereidingswijze
Snijd van de rol deeg meerdere plakjes van 3 mm dikte en leg ze in verband op de bakplaat met bakpapier. Doe ze in de oven voor 20 minuten en voilà overheerlijke Kaaskoekjes, zooo lekker en zooo simpel.
Serveertip
Glaasje witte wijn en nog een nootje of kaasplankje erbij, altijd goed.