appelbeignets

  • Nederlands, Feestmaaltijd
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 31-12-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
8 appels
250 gram bloem
2,5 dl bier
2 eierdooiers
2 eiwitten
160 gram basterdsuiker
beetje zout
2 theelepels olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de appels en boor de klokhuisjes eruit en maak dikke plakken.
Meng de bloem, bier, eierdooier, suiker, zout en olie tot een klontvrij beslag . Klop vervolgens het eiwit stijf in een kom en meng het voorzichtig door het beslag heen.

vervolgens kort frituren aan beide zijden bij een temp. van ongeveer 180 graden

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten