Selderijbootjes met kaascrème
- Wereld, Borrelhapje
- 10-20 min.
Een heerlijk en gezond borrelhapje of leuke amuse. Leuk op oudjaar, op een buffet, met een feestje of etentje. In 15 minuten klaar. Genoeg voor 20 stuks.
Ingrediënten 10 personen
8 grote stengels bleekselderij125 g roquefort
125 g roomkaas
1 tl cayennepeper
20 halve pecannoten
Peper en zout
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 95,32 kcal |
Koolhydraten | 1,63 g |
Eiwitten | 3,75 g |
Vetten | 7,99 g |
Benodigdheden
SpuitzakBereidingswijze
Was de stengels bleekselderij en snij ze in stukjes van 5x5 cm. Verkruimel de roquefort en meng met de roomkaas. Breng op smaak met zout, peper en cayennepeper. Doe het kaasmengsel in een spuitzak en spuit steeds een klein beetje op een stukje bleekselderij. Garneer elk stukje met een pecannoot.
Bron
Fingerfood kookboek