Selderijbootjes met kaascrème

  • Wereld, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Selderijbootjes met kaascrème

    Selderijbootjes met kaascrème

    Selderijbootjes met kaascrème

Een heerlijk en gezond borrelhapje of leuke amuse. Leuk op oudjaar, op een buffet, met een feestje of etentje. In 15 minuten klaar. Genoeg voor 20 stuks.

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
8 grote stengels bleekselderij
125 g roquefort
125 g roomkaas
1 tl cayennepeper
20 halve pecannoten
Peper en zout
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 95,32 kcal
Koolhydraten 1,63 g
Eiwitten 3,75 g
Vetten 7,99 g
Benodigdheden
Spuitzak

Bereidingswijze

Was de stengels bleekselderij en snij ze in stukjes van 5x5 cm. Verkruimel de roquefort en meng met de roomkaas. Breng op smaak met zout, peper en cayennepeper. Doe het kaasmengsel in een spuitzak en spuit steeds een klein beetje op een stukje bleekselderij. Garneer elk stukje met een pecannoot.

Bron

Fingerfood kookboek

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Fressnapf avatar
Fressnapf

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten