Selderijbootjes met kaascrème

  • Wereld, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-12-2012
  • Selderijbootjes met kaascrème

    Selderijbootjes met kaascrème

    Selderijbootjes met kaascrème

Een heerlijk en gezond borrelhapje of leuke amuse. Leuk op oudjaar, op een buffet, met een feestje of etentje. In 15 minuten klaar. Genoeg voor 20 stuks.

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
8 grote stengels bleekselderij
125 g roquefort
125 g roomkaas
1 tl cayennepeper
20 halve pecannoten
Peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Spuitzak

Bereidingswijze

Was de stengels bleekselderij en snij ze in stukjes van 5x5 cm. Verkruimel de roquefort en meng met de roomkaas. Breng op smaak met zout, peper en cayennepeper. Doe het kaasmengsel in een spuitzak en spuit steeds een klein beetje op een stukje bleekselderij. Garneer elk stukje met een pecannoot.

Bron

Fingerfood kookboek

Laatste reacties

Hanny15 avatar
Hanny15 04-03-2013

Deze neem ik mee want het is weer eens wat anders en gezond. Gr. Hanny

wilmiewillemse avatar
wilmiewillemse 01-01-2013

Hoi Alex, jij hebt echt niet stilgezeten met oudjaar dat is te merken. Deze neem ik van je mee en zoals Louise zegt: komt altijd van pas. Bedankt en groetjes van Wilmie

alidada avatar
alidada 01-01-2013

Lekker hapje Alex, komt altijd van pas. De ingrediënten heb ik meestal in huis. Groetjes, Louise

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten