gehaktbrood

  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 kg gehakt
Paneermeel
2 eieren
½ theelepel foelie
2 teentjes knoflook
5 eetlepels tomatenketchup
150 gram ontbijtspek
225 gram ham
Zout, peper nootmuskaat
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng het gehakt
Doe beschuit, eieren, kruiden, knoflook en ketchup erbij
Mix dit door elkaar.
Snijd de ham klein en mix deze als laatste er doorheen.
Verwarm de over voor op 225 graden
Gebruik een cakevorm, vet deze in en leg de ontbijtspek erin.
Vul het met het gehakt en dek het af met spek.

Schuif het in de midden van de oven. Laat dit ca. 40 minten staan. Houd de spek in de gaten, deze mag niet verbranden.

Bron

eigen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

iphone_1325093426 avatar
iphone_1325093426

Doorsturen

Home Recepten