Garnalen in pastei bakjes

  • 10-20 min.
  • Garnalen in pastei bakjes

    Garnalen in pastei bakjes

    Garnalen in pastei bakjes

Geweldig hapje!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gr. Hollandse garnalen
1 pakje mini pastei bakjes
150 gr. roomkaas,naturel
2 eetl. room culinair
25 gr. geraspte parmezaanse kaas
1 bosuitje,in ringetjes gesneden, alleen het wit
3 eetl.gehakte peterselie
peper uit de molen
evt.zout
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 262,56 kcal
Koolhydraten 11,78 g
Eiwitten 10,42 g
Vetten 18,97 g
Benodigdheden
oven,steel pannetje,mes

Voorbereiding

verwarm de pastei bakjes op 160 graden in de oven
maak ondertussen een saus van de; roomkaas,room,parmezaanse kaas,bosui en de peterselie
voeg naar wens peper en zout toe

Bereidingswijze

vul de pastei bakjes met deze saus
serveer direct!!!

Bron

Nederlandse Visbureau

Serveertip

Wijntip: fruitige Pinot Blanc d`Alsace

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

korriecorrect avatar
korriecorrect

Doorsturen

Home Recepten