Garnalen in pastei bakjes
- 10-20 min.
Geweldig hapje!!!
Ingrediënten 4 personen
100 gr. Hollandse garnalen1 pakje mini pastei bakjes
150 gr. roomkaas,naturel
2 eetl. room culinair
25 gr. geraspte parmezaanse kaas
1 bosuitje,in ringetjes gesneden, alleen het wit
3 eetl.gehakte peterselie
peper uit de molen
evt.zout
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 262,56 kcal |
Koolhydraten | 11,78 g |
Eiwitten | 10,42 g |
Vetten | 18,97 g |
Benodigdheden
oven,steel pannetje,mesVoorbereiding
verwarm de pastei bakjes op 160 graden in de oven
maak ondertussen een saus van de; roomkaas,room,parmezaanse kaas,bosui en de peterselie
voeg naar wens peper en zout toe
Bereidingswijze
vul de pastei bakjes met deze saus
serveer direct!!!
Bron
Nederlandse Visbureau
Serveertip
Wijntip: fruitige Pinot Blanc d`Alsace