Garnalen in pastei bakjes

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-12-2012
  • Garnalen in pastei bakjes

    Garnalen in pastei bakjes

    Garnalen in pastei bakjes

Geweldig hapje!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gr. Hollandse garnalen
1 pakje mini pastei bakjes
150 gr. roomkaas,naturel
2 eetl. room culinair
25 gr. geraspte parmezaanse kaas
1 bosuitje,in ringetjes gesneden, alleen het wit
3 eetl.gehakte peterselie
peper uit de molen
evt.zout
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 262,56 kcal
Koolhydraten 11,78 g
Eiwitten 10,42 g
Vetten 18,97 g
Benodigdheden
oven,steel pannetje,mes

Voorbereiding

verwarm de pastei bakjes op 160 graden in de oven
maak ondertussen een saus van de; roomkaas,room,parmezaanse kaas,bosui en de peterselie
voeg naar wens peper en zout toe

Bereidingswijze

vul de pastei bakjes met deze saus
serveer direct!!!

Bron

Nederlandse Visbureau

Serveertip

Wijntip: fruitige Pinot Blanc d`Alsace

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten