Toast­ster­ren met bies­look­room en ge­

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-12-2012
  • Toast­ster­ren met bies­look­room en ge­

    Toast­ster­ren met bies­look­room en ge­

    Toast­ster­ren met bies­look­room en ge­

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
sprietjes verse bieslook, fijngesneden
125 ml zure room
1 gerookte kipfilet
8 sneetjes witbrood
olijfolie
1 geroosterde paprika (pot), in dunne reepjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roer de fijngesneden bieslook en de zure room door elkaar. Breng de bieslookroom op smaak met zout en peper. Snijd de kipfilet in 16 dunne plakjes. Bestrijk het brood dun met olijfolie en rooster ze aan beide zijden goudbruin. Steek met een uitsteekvorm 16 sterren uit het geroosterde brood. Bestrijk elke broodster met bieslookroom en leg er telkens een plakje kip en wat paprikareepjes op. Stapel steeds twee belegde broodsterren op elkaar. Druk licht aan en garneer met een schepje bieslookroom en de overige sprietjes bieslook. Steek in elke ster eventueel een cocktailprikker.

Bron

Allerhande

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten