1. Home
  2. Recepten
  3. Oester in gelei

Oester in gelei

Door: repas

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-12-2012

Ingrediënten


Oester naar hoeveelheid
Lente uitje
Bieslook
gelantine blaadjes


Verder heb je nodig


Oester mes
Amuse glaasjes

Oester in gelei
Oester in gelei
Oester in gelei
Oester in gelei
Oester in gelei
Oester in gelei

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Open de oesters
Vang het water van de oesters op
Snijd de lente ui
Snijd de bieslook

Bereidingswijze

Meng het vocht van de oester en de wijn en doe daar volgend de gebruiksaanwijzing de gelantine toe
Dit hangt van de hoeveelheid vocht je gebruikt
Doe de oester in een amuse glas met de bieslook en de lente ui en overgiet met het gelantine mengsel, zet in de koelkast en laat het opstijven.

Serveertip

Heerlijk bij de bietenmousse en geitenkaas amuse

Bron

Restaurant in belgie gegeten en op mijn eigen smaak nagemaakt



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van repas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top