Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

  • Thais, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

    Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

    Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

  • Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

    Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

    Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

  • Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

    Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

    Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

  • Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

    Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

    Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

  • Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

    Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

    Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

Ik had nog meer recepten op de plank liggen van de kookles in Chiang-Mai in Thailandhttp://images.smulweb.nl/smilies/19.gif
Dit recept van viskoekjes is er ééntje van.
Het is heerlijk als voorgerecht maar ook lekker als snack en ook op een buffet doet hij het goed.
Laat je niet weerhouden van het werk dat erin zit. Het is de moeite helemaal waardhttp://images.smulweb.nl/smilies/36.gif

Deel dit recept

Ingrediënten
400 gr. witvisfilet,(kabeljauw, koolvis)
1 eetl. rode currypasta,
1 ei,
3 eetl. bloem,
1 eetl. vissaus,
t thl. suiker,
1/4 thl. peper,
2 limoenblaadjes (in reepjes)
10 sperciebonen (in kleine stukjes)
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1560,82 kcal
Koolhydraten 106,85 g
Eiwitten 172,74 g
Vetten 18,79 g

Bereidingswijze

1. Maak de vis en de curry pasta fijn met een blender of staafmixer.
2. Voeg ei, bloem, suiker, peper en vissaus toe en pureer het tot een glad geheel.
3. Voeg de stukjes boon en de reepjes limoenblad toe en meng het doorelkaar (niet pureren)
4. Maak met natte handen dunne platte koekjes. (Houd je handen steeds goed nat, dit voorkomt plakken)
5. Frituur de viskoekjes in olie van 180 graden, laat ze voorzichtig in de hete olie glijden.
6. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Bron

Thaise kookles in Chiang Mai, Thailand.

Serveertip

Serveren met chilisaus.
Lekker samen met thaise loempia`s als voorgerecht; http://www.smulweb.nl/recepten/1409052/Thaise-loempias-van-de-kookles-in-thailand

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

wilmiewillemse avatar

Doorsturen

Home Recepten