Italiaans schnitzelrolletje
- Italiaans, Lunch/Brunch
- 20-30 min.
- Geplaatst op 26-12-2012
Ingrediënten 4 personen
=4 Ongepaneerde varkensschnit-zels;=4 el Rode pesto;
8 blaadjes basilicum.
=4 Plakken rauwe ham.
=3 el vloeibaar bakvet.
=2 Uien in ringen,= 1 dl
droge witte wijn.= 1 Zak
Pom-a-Part aardappeltjes,
Benodigdheden
KOEKENPANBereidingswijze
*Bestrijk de platgeslagen
schnitzels met de pesto,
verdeel de basilicumblaadjes
erover en rol de schnitzels
op.Omwikkel ze elk met een
plakje ham en steek ze vast
met een cocktailprikker.
*Verhit het bakvet en bak de
rolletjesw rondom bruin.
Bak de uien 5 minuten mee.
Schenk de wijn erbij.
*Temper het vuur en laat de
rolletjes en de uienringen
in ca. 10 minuten helemaal
gaar braden.
*Bereid intussen de aardappel-
tjes volgens de gebruiks-
aanwijzing op de verpakking.
Lekker met sperziebonen.
Bron
©
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties