Pasta

  • Italiaans, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-12-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gr. penne zakje rucola 4 blikjes tonijn op olie bakje gemengde olijven 250 gr. sperziebonen 5 trostomaten halve komkommer twee teentjes knoflook olijfolie peper en zout naar smaak.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Pennen en sperzieboontjes beetgaar koken tomaten in stukjes snijden en binnenste weggooien komkommer in stukjes snijden tonijn laten uitlekken

Bereidingswijze

Alle ingredienten door elkaar mengen

Serveertip

Kan lauw en koud gegeten worden lekker met zelfgebakken brood en eigen gemaakt kruidenboter

Laatste reacties

Ricokoenhen1971 avatar
Ricokoenhen1971 25-12-2012

Om je vingers bij op te eten.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten