Pastasaus

  • Italiaans, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 21-12-2012

Lekkere iets pittige pastasaus

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Tomatenblokjes in blik, 2 teentjes verse knoflook, Sambal Oelek, eetlepel citroensap, 1 1/2 lepel Rietsuiker, Lepel Gember siroop, eetlepel italiaanse kruidenmix (liefst vers) ,beetje zout en evt. theelepel kaneel
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Steelpan, Pollepel

Bereidingswijze

Alle ingrediënten in steelpan doen en op hoog vuur zetten. Goed door roeren tot dat het suiker opgelost is. 5 minuten flink laten borrelen. Dan weg zetten. Liefst +- half uurtje trekken de smaken er goed door

Serveertip

Verse Pasta met champignons, gehakt en ui

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten