bloemkoolschotel met cashewnoten
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 21-12-2012
Ingrediënten 4 personen
1 kg aardappels (kruimig)ong. 150 mL melk, net van de kook af
1 bloemkool
2 groene paprika`s
150 g cashewnoten
3 el (olijf)olie
1 zakje groentenroerbakgerecht bloemkool-gehakt (Knorr)
Benodigdheden
wokkoekenpan
Bereidingswijze
Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Cashewnoten grof hakken. In koekenpan 3 el olie verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. In wok rest van olie verhitten. Bloemkool en paprika al omscheppend 6 min. bakken. Roerbakmix en 400 ml water toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Geheel nog 6 min. al omscheppend verwarmen. Cashewnoten erdoor scheppen. Bloemkoolroerbak met gebakken krieltjes serveren.
Bron
ah.nl
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties