Scroppino

  • Tussengerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-12-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
120 gram Italiaans citroen ijs
15 ml vodka
30 ml prosecco
1 scroppino tool kit (bestaat uit een bekken, garde en schenkkan)
1 champagne flute
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voeg het citroenijs samen met de vodka in de bekken.
Klop met de garde de vodka door het ijs tot een gladde emulsie.
Voeg de prosecco toe en spatel het er voorzichtig doorheen.

Bron

Scroppino club

Serveertip

Giet het over in de schenkkan en serveer het in een champagne flute.
Enjo

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten