Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Scroppino
  5. Scroppino

Scroppino

Door: JDoldersum

  • Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-12-2012

Ingrediënten 1 personen


120 gram Italiaans citroen ijs
15 ml vodka
30 ml prosecco
1 scroppino tool kit (bestaat uit een bekken, garde en schenkkan)
1 champagne flute



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voeg het citroenijs samen met de vodka in de bekken.
Klop met de garde de vodka door het ijs tot een gladde emulsie.
Voeg de prosecco toe en spatel het er voorzichtig doorheen.

Serveertip

Giet het over in de schenkkan en serveer het in een champagne flute.
Enjo

Bron

Scroppino club



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van JDoldersum
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top